Robert Pattinson Se Vrátí Do Role v Batman 2

Společnost Warner Bros. potvrdila projekt The Batman 2 s Robertem Pattinsonem, který se vrací do hlavní role. Matt Reeves je také potvrzen, že zůstane režisérem pokračování. Tuto zprávu oznámil přímo Toby Emmerich, předseda Warner Bros. Obrázky v prezentační relaci pro Warner Bros. a DC na CinemaCon 2022, úterý (26. 4.) amerického času.




"Jsem nadšený, že mohu sdílet zprávu, že Matt, Rob Pattinson a zbytek týmu přivedou diváky zpět do Gothamu s The Batman 2," řekl Emmerich, citovaný z ComicBooku vydaného v úterý (26.4.). "Matt přinesl jednoho z našich nejikoničtějších a nejmilovanějších superhrdinů s novou vizí, která rezonovala u publika a s vaší ohromnou podporou [The Batman] zlomil rekordy v kinech po celém světě," řekl.

Matt Reeves byl také přítomen na CinemaCon, který se konal několik dní v Las Vegas. Při stejné příležitosti poděkoval za podporu filmu The Batman. "Každá část této cesty byla pro mě jako filmaře a velkého fanouška této postavy vzrušující," řekl Reeves.

Přečtěte si také: Po čem muži touží 2 (2022) celý film

"Jsem nadšený, že mohu znovu vstoupit do tohoto světa pro další kapitolu." Batman, který vyšel 4. března, dokázal naplnit očekávání fanoušků. To je zřejmé z pozitivních reakcí na sociálních sítích až po fantastické celosvětové příjmy.

K dnešnímu dni zaznamenal The Batman celosvětové tržby více než 759 milionů USD nebo ekvivalent 10,9 bilionu Rp (1 USD = 14 431 Rp). Výsledky také dělají z Batmana aktuálně nejvýdělečnějším filmem letošního roku

Přečtěte si také: Vyšehrad: Fylm (2022) celý film

V Batmanovi hraje Bruce Wayne (Robert Pattinson), který je druhým rokem jako Temný rytíř. Mladý Batman se snaží odhalit korupci v Gotham City a zároveň pronásleduje sériového vraha známého jako Riddler (Paul Dano). Konec filmu otevřel spoustu možností pro nadcházející pokračování. Jedním z nich je vzhled Jokera, kterého na konci filmu hraje Barry Keoghan.

Batman je navíc uzavřen mocenským vakuem v Gothamu. To otevírá příležitost pro Penguina (Colin Farrell) vládnout jako nejnovější gothamský gangster. Na samotném Penguinovi se jistě bude pracovat jako na spin-off sérii a v hlavní roli s Colinem Farrellem. V The Batman postava nezískala velký podíl jako padouch z Gothamu.

Spin-off série produkovaná HBO Max má potenciál prozkoumat postavu Oswalda „Oze“ Cobblepota alias Penguina jako jednoho z ikonických padouchů Gothamu.

Komentáře