Sledujte Seveřan (The Northman) 2022 Celý Film Online Český Dabing HD 1080p

Sledujte Seveřan (The Northman) 2022 online cz, Seveřan celý film cz online, Severan film online cz titulky HD 1080p, The Northman Online Film cz dabing zdarma.

Seveřan (The Northman) 2022 se nyní promítá v českých a slovenských kinech. Film vychází 14. dubna 2022. Jedná se o drama, akční, dobrodružný, thriller v režii Roberta Eggerse a scénář napsal Robert Eggers Sjón Sigurdsson.

Seveřan — The Northman (2022) je film, který popisuje historii boje mocného vikingského syna Amletha (Alexander Skarsgård) za pomstu za vraždu a ponížení svého otce. Ztratil také svůj domov a kmen, takže byl nucen cestovat po světě. O několik let později cestuje po světě jako bezejmenný válečník s jediným cílem. Zabít ty, kteří okradli jeho rodinu, a pro šťastnou budoucnost.

To je malý příběh o filmu Seveřan, který nám představuje skvělé a zajímavé akce ke shlédnutí. Kde boj nikdy nespočíval ve výsledcích, že Almeth mohl konečně žít šťastně. Dále, abychom zvýšili naše znalosti o tomto filmu, uvádím jej podrobně, i když stále existují nedostatky. Zde je vše o filmu Seveřan (The Northman):

Vše o filmu Seveřan (The Northman) 2022




The Northman je historický velkofilm z roku 2022 režírovaný Robertem Eggersem a spoluautory Eggerse a Sjóna. Ve filmu založeném na legendě o Amlethovi hrají Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk a Willem Dafoe. Natáčení probíhalo od srpna do prosince 2020 v Irsku, na místech po celém Severním Irsku a Irské republice. The Northman měl světovou premiéru ve Stockholmu 28. března 2022 a jeho uvedení ve Spojených státech je naplánováno na 22. dubna 2022 od společnosti Focus Features.


  • USA The Northman
  • Slovensko Severan
  • Kanada The Northman
  • Velká Británie The Northman
  • Austrálie The Northman (méně)
  • Drama / Akční / Dobrodružný / Thriller
  • USA, 2022, 136 min
  • Režie: Robert Eggers
  • Scénář: Robert Eggers, Sjón Sigurdsson
  • Kamera: Jarin Blaschke
  • Hrají: Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe, Ethan Hawke, Claes Bang, Björk, Murray McArthur, Ian Gerard Whyte, (více)
  • Produkce: Mark Huffam, Lars Knudsen, Arnon Milchan
  • Střih: Louise Ford
  • Zvuk: Mark Taylor, James Harrison
  • Scénografie: Craig Lathrop
  • Masky: David White
  • Kostýmy: Linda Muir

Synopse Seveřan (The Northman) 2022


Princ Amleth je na pokraji stát se mužem, když jeho otce brutálně zavraždí jeho strýc, který unese chlapcovu matku. O dvě desetiletí později je nyní Amleth Vikingem, který přepadá slovanské vesnice. Brzy potká věštkyni, která mu připomene jeho slib – zachraň jeho matku, zabij jeho strýce, pomstí jeho otce.


Obsahy Seveřan (The Northman) 2022


Amleth (Alexander Skarsgård) kdysi býval synem mocného vikinského krále (Ethan Hawke) a jeho ženy Gudrún (Nicole Kidman), než ho zrada a zákeřná vražda připravila nejen o otce, ale i o střechu nad hlavou. O pár let později se světem protlouká jako bezejmenný válečník a má jediný cíl. Vlastnoručně zabít ty, kteří ho připravili o rodinu a šťastnou budoucnost. Příběh se odehrává na Islandu počátkem 10. století. Vikingský princ se vydává na misi pomsty po vraždě svého otce.


Datum vydání Seveřan (The Northman) 2022


Datum uvedení a premiéry filmu Seveřan (The Northman) 2022 v České republice má dorazit do našich kin 14.04.2022 a o den později je výše uvedený odkaz dostupný také na streamovacích službách.


Jak se dívat a stahovat celý film Seveřan (The Northman)

Aktuálně si celý film Seveřan můžete pustit kdekoli. Zejména během současné pandemie se mnozí mohou rozhodnout sledovat to doma. I když teď se začala otevírat kina v Česku. Existuje mnoho způsobů, jak sledovat celý film Seveřan (The Northman), a to streamováním a stahováním.


Jak se podívat na celý film Seveřan zdarma a bez omezení? S českými a slovenskými titulky používat také český a slovenský dabing? S HD kvalitou doplněnou čistým videem a čistým zvukem. Zde vám doporučím místo, kde můžete streamování sledovat a stáhnout kliknutím na odkaz níže.






To je způsob, jak se chcete podívat na film Sevean (Severák) doma, je to docela snadné, ne? Kromě toho stránka nabízí také nové a staré filmy, stačí je vyhledat ve vyhledávacím poli.

To je vše, o co se s vámi mohu podělit. Děkujeme, že jste si přečetli náš článek, doufáme, že vám pomůže nahlédnout do světa kinematografie. Nezapomeňte se na film podívat v kině nebo doma, mějte se krásně!!





Komentáře