Vše o filmu Po em muži touží 2 (2022), který musíte zhlédnout se svou rodinou a blízkými

Po čem muži touží 2 (2022) Komedie, nejnovější česká romantická komedie, která bude uvedena v českých kinech 21. dubna. Film Po čem muži touží 2 (2022) režiséra Rudolfa Havlíka představuje napínavou a vtipnou komedii. Film o záměně těl mezi muži a ženami, které si samozřejmě představujeme, bude mít i spoustu vtipných věcí. Navíc věci mezi ženami a muži jsou určitě velmi odlišné, takže se musí přizpůsobit novému životu.

Po čem muži touží 2 (2022)


Tento film je volným pokračováním úspěšné komedie Po em muži touží, která se stala nejúspěšnějším českým filmem roku 2018. V prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitne v ženském těle, ve druhém naopak.


Synopse Film Po em muži touží 2 (2022)

Irena Kopáčová se živí jako vztahová poradkyně, ale zároveň má partnera, který ji podvádí. Irena je svou praxí profesně zdeformovaná a románek její kamarádky s milencem ji utvrdí v přesvědčení, že muži jsou hnusná a ohavná stvoření.

Nejlepším lékem na životní problémy je zajít si na víno s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková). Jednoho dne pozval svého přítele, aby se opil, aby se zbavil stresu. Ireny opilecké kroky pak vedou do stanu čarodějnice Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci být muž! Její zášť a nenávist k mužům se stupňovaly a po vypití dvou lahví vína prohlásila, že se chce stát mužem, aby i ona působila jako trumpetistka a měla všechno na světě jednodušší.

Ráno se Irena probudí a ocitne se ve stejné situaci jako Karel Král. Byl v těle, které nenáviděl, ale po odeznění prvotního šoku měl šanci zjistit, jací muži ve skutečnosti jsou. Irena se probouzí s hlavou jako střep a s hrůzou v očích zjišťuje, že se jí splnilo noční přání.

Ale pouze fyzicky. Irene pochází z Irene. Má podobu padesátiletého Karla Krále z prvního dílu. Irena se i přes nechuť k sobě musí o sebe postarat sama a není to jednoduché, protože přišla o práci a nikdo jí zpočátku neuvěří, že je stále Irenou. Nakonec mu pomohl soused Radim. Vždy se zamiloval do Irene. Jako Irenu ji zval na mnoho schůzek, ale lásku jí nikdy neopětoval a navíc ji obtěžoval. Radim mu věřil a doufal, že někde uvnitř starého pána je jeho milovaná sousedka Irena a on ji prostě musí jako správný princ osvobodit.

Proměnit ženu v muže nebyl snadný úkol, a tak to Radim a Iren měli s nacvičováním těžké. Iren je stále převážně žena v mužském těle a podle toho se i chová. Radim mu nabídl práci ve stavební firmě a vzal ho do fotbalového týmu, který hrál nejnižší soutěž, a samozřejmě do hospody. Irena se poprvé dostala do čistého mužského kolektivu a nestačilo se jen dívat, jak se mezi sebou muži baví a jak se chovají.

Zpočátku to bylo ještě horší, než čekal, ale postupem času dokázal stále lépe pronikat do jejich myslí a dokonce jim pomáhat s partnerkami a sexuálními problémy, protože jim nabídl ženský protiútok, který muži přijali, protože to slyšeli. muže. . Ireně se Radim začíná líbit, líbí se jí, že je k ní hodný a starostlivý a ve všem jí pomáhá a hlavně ho umí naslouchat. Problém je ale v tom, že jsou situace, kdy se ti dva chtějí sblížit, ale pořád je tu pro Radima Irenina mužská podoba, takže Irena musí bojovat o své skutečné já a převtělit se do své ženské podoby, aby se neztratila. prohrát. Radim.

Tento film hrají čeští umělci a herci, včetně:

Jiří Langmajer, Marek Taclík, Anna Polívková, Tereza Kostková, Leoš Noha, Radek Holub, Zuzana Kronerová, Ondřej Kavan, Pavel imčík, Oskar Hes, Jiří Maryško, Petra pindlerová, Hana Seidlová, Jitraí Kosábekík , Julian Záhorovský, Martina Babišová, Pavlína Němcová , Uršula Kluková, Josef itník, Karolína Krézlová.

To je příběh o filmu Po čem muži touží 2 (2022), který byste měli zhlédnout v nejbližším kině ve vašem městě. Užijte si sledování!

Komentáře