Tom Cruise stylizovaný jako K-Pop Idol během Top Gun: Maverick Promotion v Jižní Koreji

Tom Cruise je ochoten napodobit řadu stylů, které běžně používají idoly K-Popu při zdravení svých fanoušků, od srdce na prstech, wooahae aka Wooziho Saranghae, až po vítězné pózování.

To udělal Tom Cruise na okraj mediálního setkání za účelem propagace Top Gun Maverick v Jižní Koreji v neděli (19/6).




Akce Toma Cruise se stala virální na sociálních sítích a upoutala pozornost fanoušků K-Popu. Jedním z nich je, když Tom Cruise napodobuje pohyb Saranghae (Miluji tě), který obvykle dělá Woozi od Seventeen, kterému se často říká wooahae.

Čtěte také: Recenze Prezidentka (2022) Celý Film

Pohyb wooahae je ve formě jedné z dlaní ohýbání, aby vytvořilo poloviční srdce, poté připevněno k tváři, takže se zdá, že podpírá obličej s polovičním srdcem.

Jako většina cizinců obecně vypadá Tom Cruise neohrabaně a napodobuje styly jihokorejských idolů. Tvar jeho rukou do poloviny srdce vypadal spíše jako drápy, které se mu snažily sevřít vlastní čelist. Nejen Tom Cruise, který se podílel na napodobování těchto různých póz, ale také jeho spoluhráči v Mavericku, jedním z nich byl Miles Teller.

Před korejskými novináři Tom Cruise přiznal, že byl tak ohromen nekonečnou podporou fanoušků, kteří se mohli těšit na Top Gun: Maverick.

"Je pro mě ctí být tady. Jsem velmi rád, že se se všemi setkávám. Všichni mi chybíte," řekl při účasti na tiskové konferenci k filmu v Soulu, jak uvedl Yonhap v pondělí (20. 6.).

„Děkuji vám za vaše vždy vřelé přivítání a za pohostinnost, kterou jste mi během let vždy poskytovali,“ dodal. Tom Cruise dále řekl, že i on cítil „obrovský tlak“ poté, co přivedl diváky zpět do příběhu Top Gunu 36 let od uvedení prvního filmu.

Čtěte také: Recenze Elvis (2022) Celý Film

"Skrze stejné postavy pocítíte stejný svět, trajektorie letu a také emoce a barvy snímků jsou stejné. To je o 36 let později," řekl. "Samozřejmě cítím velký tlak. Vím, že o to žádá spousta fanoušků. A já opravdu nechci fanoušky zklamat," pokračoval Tom Cruise.

Top Gun: Maverick je prvním pokračováním, které přijde 36 let po vydání původního Top Gun (1986). Tento film se zaměřuje na příběh kapitána Peta 'Mavericka' Mitchella (Tom Cruise), který se vrací, aby sloužil u amerického námořnictva a trénuje mladé talentované piloty, aby se stali členy jednotky Top Gun.

V zápletce musí Maverick vycvičit tyto talentované piloty k provádění nebezpečných misí v poměrně krátkém čase. Top Gun: Maverick režíruje Joseph Kosinski a bude to nostalgická cesta pro milovníky Cruise, alias Mavericka jako stíhacího pilota.

Komentáře