Recenze Mimoni 2: Padouch přichází (2022), animované filmy, které na začátku vydělávaly

Nejnovější animovaný film Minions 2: The Rise of Gru 2022 je tady, podívejte se na recenzi filmu Minions 2: The Rise of Gru 2022, který na začátku své propagace vydělal až biliony rupií. Minions 2: The Rise of Gru 2022 vychází 1. července 2022 a je k dispozici ve všech místních kinech.

Mimoni 2: Padouch přichází (2022), který byl kvůli pandemii COVID-19 zpožděn o 2 roky, neztratil zájem. Jeho vysílací plán je netrpělivě očekáván fanoušky animace po celém světě. Jen ve Spojených státech je nadšení diváků patrné z tržeb z prodeje vstupenek ve výši 108,5 milionu amerických dolarů (1,6 bilionu Rp) ze 4 391 amerických kin.

Velké množství fanoušků způsobilo, že film Minions 2: The Rise of Gru 2022 celosvětově vydělal 202,2 milionů USD (3 biliony Rp), i když do premiéry tohoto filmu neuplynul ani týden.

Minions 2: The Rise of Gru 2022 je pokračováním Minions Despicable Me 2015, které nese dobrodružné téma, které mohou sledovat všechny věkové kategorie. Minions 2: The Rise of Gru 2022 režírují Kyle Balda, Brad Ableson a Jonathan del Val.

Jako pátý film v sérii Despicable Me bude Minions 2: The Rise of Gru sledovat počátky Gruovy (Steve Carell) 12 let staré spolupráce s Minions (Pierre Coffin).

Toto pátrání je naplánováno, aby se z chlapce stal super padouch. Nečekaně je Gru uprostřed své cesty skutečně pronásledován skupinou padouchů, které zbožňuje, Vicious 6.

Žlutá armáda, přisluhovači se usilovně snaží zachránit svého mini bosse. Vzrušení z této záchranné akce můžete sledovat v nejbližším kině. Hra Minions 2: The Rise of Gru, která zahrnuje skvělého hlasového herce a ikonické postavy, je připravena přinést divákům pohodlí a komediální lahůdky.


Minions: The Rise of Gru láme rekord před 11 lety


The Minions tento víkend opět 'útočí' svou roztomilostí na celý svět. Prostřednictvím Minions: The Rise of Gru se jim podařilo vytvořit nový rekord, když vyhráli 128 milionů USD nebo 1,9 bilionu Rp prostřednictvím domácích projekcí ve Spojených státech během čtyř dnů. Tento úspěch byl také nejvyšší poté, co v minulosti držel film Transformers: Dark of the Moon, který v roce 2011 dokázal dosáhnout až 115 milionů USD nebo 1,7 bilionu Rp.

Minions: The Rise of Gru je také důkazem předchozích debat, kde došlo k polemice, že rodiče stále váhali vzít své děti do kina uprostřed této pandemie vzhledem k úspěchům některých méně než nakopávaných filmů s rodinnou tematikou, jako je např. jako Sonic the Hedgehog 2 a Lightyear. V reportáži CNN se uvádí, že nyní se rodina může opět pohodlně dívat na kino.

"Rodiny chtějí být v kinech. Chtějí držet krok s trendy," řekl CNN Business Jim Orr, prezident domácí divadelní distribuce Universal.

Kromě toho je úspěch Minions také způsoben kvalitou hladké kinematografie, která získala dobré recenze (má skóre 71% na Rotten Tomatoes), stala se pokračováním franšízy, která celosvětově vydělala kolem 4 miliard dolarů a stala se nový trend na TikTok, po několika tvůrcích. vytvořit trend sledování filmů ve formálním oblečení ke sledování filmů.

Přečtěte si také: Recenze Párty Hárder: Summer Massacre (2022) 

Film Minions byl původně plánován na vydání v roce 2020, ale kvůli pandemii byl několikrát odložen. Zatímco jiné rodinné filmy se rozhodly streamovat, Universal rozhodlo, že se dostanou pouze do kin – strategie, která se o víkendu vyplatila.

"Působivý výkon Minions: The Rise of Gru pravděpodobně není zárukou, vzhledem k méně než hvězdným výsledkům některých nedávných rodinných filmů," Paul Dergarabedian, hlavní mediální analytik společnosti Comscore (SCOR). "Ale nepopiratelná přitažlivost směšných přisluhovačů ztělesněných v dokonale provedeném filmu jen pro kina je čistým filmovým šmrncem pro děti i rodiče," dodal.

Existuje mnoho velkých jmen, která se vrací, aby zaplnila Minion: The Rise of Gru, jako Steve Carell a Julie Andrews, kteří se vracejí, aby namluvili Grua a jeho matku. Pak jsou tu také nové hvězdy jako Michelle Yeoh, Taraji P Henson, RZA, Jean Claude Van Damme, Danny Trejo až po Dolpha Lundgrena.

Komentáře