Red Notice Filmu Recenze, Cleopatra's Egg Scramble Journey

Red Notice je nejnovější hollywoodský film, který se bude vysílat 12. listopadu 2021 v aplikaci Netflix. Ve filmu, který vypráví o této loupeži, hrají špičkoví herci nebo herečky včetně Dwayna Johnsona, Ryana Reynoldse a Gal Gadot. Film režíruje Rawson Marhsall Thurber.



Synopse Red Notice

Toto červené oznámení začíná vysvětlením Kleopatřina cenného vlastnictví, tří kýžených vajec. Říká se, že byla nalezena dvě vejce. Zatímco třetí vejce je stále záhadou. To dělá ze třetího vejce poklad, který hledají mnozí, zejména světoví zloději umění.

Interpol pod velením inspektora Dase navštívil muzeum se zvláštním agentem FBI Johnem Hartleym (Dwayne Johnson). Prozkoumají možnost krádeže vajec zlodějem umění Nolanem Boothem (Ryan Reynolds). Zpočátku muzeum nevěřilo, že jejich hrdé zlaté vejce bylo v minulosti ukradeno.

Čtěte také: Recenze DC Liga supermazlíčků (2022) Celý Film

Dokud John Hartley nepostříkal pozlacené vejce sodou a zjistil, že se zlaté vejce okamžitě roztavilo. Muzeum místo okamžitě uzavřelo. Naneštěstí se pachateli Nolanu Boothovi podařilo uprchnout. John Hartley, který viděl utíkat vejce zloděje Kleopatry, ho okamžitě pronásledoval. Dokonce i pronásledování Bootha až na Bali.

Krátce nato je Hartley zatčen inspektorem Dasem, podezřelý z toho, že v den odcizení vajec obdržel od třetí strany šifrovaný převod 8 milionů dolarů. Dokud Hartley chřadnul v cele s Boothem. Od toho jsou dobří přátelé. Spolupracovali na útěku z cely a samozřejmě jejich cesta k útěku z cely nebyla příliš hladká, ale podařilo se jim uniknout před policejní honičkou.

Cestují po celém světě a pracují společně. Dopadnou nejhledanějšího zločince světa známého jako The Bishop (Gal Gadot). Byl to Bishop, kdo uvěznil Hartleyho do cely. Hartley se o vejce nestaral. Chce zpět své dobré jméno a žádá Bootha o pomoc, aby mohl spoutat Bishopa výměnou za Bootha jako zloděje umění číslo jedna na světě. Nakonec Booth hledá třetí vejce s Hartleym, aby nalákal Bishopa. Podařilo se jim najít třetí vejce Kleopatry?

Čtěte také: Recenze Thor 4: Láska jako hrom (2022) Celý Film

Pojďme se na tento film Red Notice podívat hned. Příběh Red Notice je docela zajímavé sledovat, zvláště pak tento akční příběh zabalený do komedie. Pro hollywoodskou filmovou kinematografii bezpochyby a která je určitě lepší, protože natáčení je správné, se střih blíží dokonalosti. Navíc ho hrají špičkoví umělci s mimořádným profesionálním herectvím. Legrační je, že Ryan Reynold vystupuje jako Nolan Booth, když škádlí Johna Hartleyho. Zeptal se: "Miluje ho John Hartley?".

To je jeden z vtipných hereckých výkonů v tomto filmu. V příběhu filmu Red Notice je několik vtipných rozhovorů. Jejich přátelství je v tomto filmu zcela unikátní. Nicméně podle mého názoru, pokud by The Bishop nebyl hlavním antagonistou, byla by chemie cítit.

Režisér by měl pouze vyzdvihnout roli Hartleyho s Boothem. Protože The Bishop je vhodnější jako vedlejší role. Příběh je tak lehký, ne příliš nudný, protože tento film má nějaké komediální záběry. Tento příběh Red Notice má však mnoho nečekaných dějových zvratů. Takže na konci příběhu budou diváci překvapeni koncem, který je naservírován.

Komentáře